Chelsea jalgpallur murdis 1033 päeva kestnud needuse

Postimees Sport
Copy
Mateo Kovacic.
Mateo Kovacic. Foto: Miguel Angel Polo/EPA

Horvaatia vutiäss Mateo Kovacic skooris kolmapäeval Chelsea karjääri esimese värava. Pall maandus Valencia väravavõrku, mis lõpetas mehe õnnetu seeria, mille jooksul pole ta pea kolm aastat mitte ühtegi tabamust kirja saanud. 

Horvaadi viimane tabamus pärineb 2017. aastast, mil ta skooris Real Madridi särgis Real Sociedadi vastu. Hispaania gigant võitis toonase matši 3:0.

Valencia vastu suutis Kovacic täpne olla 41. minutil, kui tõi Mestalla staadioni tulikirjale 1:1 viigiseisu. Chelsea oli terve mängu domineerivas rollis, kuid pidi lõpuvile kõlades leppima siiski tulemusega 2:2.

«Tegemist oli väga keerulise kohtumisega. Pidime hea tulemuse nimel kõvasti pingutama ja võibolla võtsime me vastast liiga kergekäeliselt, aga kõik on okei,» sõnas Horvaatia koondislane tagasihoidlikult pärast Meistrite liiga matši.

Mees postitas Twitterisse ka vahva sisuga pildi, mille all ilutses tekst: «...olin peaaegu väravate löömise osas alla andnud. Olen õnnelik, et skoorisin ja aitasin tiimil viigipunkti saada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles