Blogi: Eesti segapaar jõudis hooaja avaetapil esikuuikusse, seganelik ebaõnnestus (3)

Kris Ilves
, reporter
Copy
Rene Zahkna.
Rene Zahkna. Foto: Arvo Meeks

Hooaja esimesel laskesuusatamise MK-etapil Rootsis Östersundis olid laupäeval kavas teatesõidud. Eesti saavutas paarissegateatesõidus viienda koha, segateatesõidus Eesti kvartett finišisse ei jõudnud.

Paarissegateatesõidus saavutas Eesti koondis koosseisus Regina Oja ja Rene Zahkna viienda koha. Eesti käis ühel trahviringil, kasutas kaheksat varupadrunit ja kaotas kodupubliku ees triumfeerinud Rootsile minuti ja 1,6 sekundiga.

Rootsile (Sebastian Samuelsson ja Hanna Öberg) järgnesid Saksamaa (Franziska Preuss ja Erik Lesser), Norra (Marte Olsbu Røiseland ja Vetle Sjastad Christiansen) ning Ukraina (Anastasia Merkushina ja Artjom Tõšenko). Eesti järel mahtus esikuuikusse ka USA (Susan Dunklee ja Sean Doherty).

Tulemused.
Tulemused. Foto: biathlonresults.com

Segateatesõidus ei õnnestunud Eesti esimene vahetus Grete Gaimi esituses, sest tuli käia trahviringil. Johanna Talihärm ei suutnud Eesti seisu märgatavalt parandada ning Kalev Ermits sai pärast teist lasketiiru liidritelt ringiga sisse, mis tähendas, et ankrumeheks määratud Kristo Siimer ei saanud MK-sarjas debüteerida.

Esimese koha saavutas Itaalia kvartett koosseisus Lisa Vittozzi, Dorothea Wierer, Lukas Hofer, Dominik Windisch. Teise koha sai Norra nelik (+4,1) ja kolmandana ületas finišijoone Rootsi (+59,9).

Tulemused.
Tulemused. Foto: biathlonresults.com
Tagasi üles