NBA: Houston Rockets viskas normaalajal 158 punkti, millest Harden tõi 60

Postimees Sport
Copy
James Harden
James Harden Foto: Erik Williams/USA Today Sports

Läinud öösel peeti korvpalliliigas NBA neli kohtumist. Väga võimsas hoos oli Houston Rockets, kes alistas Atlanta Hawksi koguni 158:111.

Houston alustas võimsalt juba esimesel veerandajal, mil Atlanta korvi 38 punkti visati. Väljakuperemeeste hoog ei raugenud ka teisel veerandajal. Väga head visketabavust näidates lisati veel 43 punkti, mis kodumeeskonna poolajaks juba 81:52 ette viis.

Kolmandal neljandikul sattus eriti heasse hoogu James Harden. Ameeriklasest tagamängija viskas veerandajaga 29 punkti ning kolmanda veerandaja lõppedes oli Hardeni saldos juba 60 silma. Imelise punktiskoorini teel olnud Harden võeti pärast kolme vaatust pingile puhkama ja rohkem ameeriklast enam mängu ei pandudki. Viimase neljandiku Houston küll kaotas seitsme punktiga, kuid eelnevalt sissemängitud eduseis oli enam kui piisav. Kohtumise lõppedes oli tablool 47-punktiline võit ning vastaste korvi visatud 158 punkti.

Võitjate parimana tõi Harden 60 punkti ja andis kaheksa resultatiivset söötu. Ben McLemore toetas 24 silma ja 13 lauapalliga. Kaotajate poolelt oli resultatiivseim Trae Young 37 punktiga.

Teised tulemused:

Sacramento Kings - Denver Nuggets 100:97

Philadelphia 76ers - Indiana Pacers 119:116

Milwaukee Bucks - Charlotte Hornets 137:96

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles