Wilson vihjas, kes teenib viimase sõitjakoha MM-sarjas

Postimees Sport
Copy
Malcolm Wilson.
Malcolm Wilson. Foto: Madis Sinivee

M-Spordi tegevjuht Malcolm Wilson selgitas, et nende võistkonnas teenib teise sõitjakoha mees, kellega jääb võimalus pikemalt koostööd teha ehk vanus saab määravaks faktoriks. 

MM-sarjas alustab järgmist hooaega ainult kolm meeskonda. Kahe tehasetiimi Hyundai ja Toyota kõrval jätkab ka M-Sport. Kui Hyundai ja Toyota leeris on sõitjatega lepingud juba sõlmitud, siis M-Spordis pole kõik veel selge. 

M-Spordis jätkab kindlalt soomlane Teemu Suninen, kes näitas ennast eelmisel hooajal mitmel rallil heast küljest. Teine koht kuulus seni Elfyn Evansile, kuid uelslane siirdus tulevaks hooajaks Toyotaga. 

«Soovime koostööd teha sõitjaga, keda näeme oma ridades veel aastaid sõitmas,» ütles Wilson. 

Hetkel on töötud sõitjad Esapekka Lappi, Craig Breen, Hayden Paddon, Andreas Mikkelsen, Kris Meeke ja Gus Greensmith. Kõige parema nooruse ja kvaliteedi suhtega on siit seltskonnast just Lappi, kes on tõestanud ennast nii Toyotas kui ka Citroenis. Noorim on Greensmith, kuid tal napib kogemusi ja britt pole võimaluste avanemisel, neid ära kasutanud.

Kõike arvestades paistab kõige suurem võimalus Lappil, kellele ei peaks M-Sport ka palka tasuma, sest tal oli kehtiv leping Citroeniga, kuid nende loobumisel tuleb sõitjatele ikkagi palka tasuda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles