Otsustavatel hetkedel kindlust näidanud Tartu alistas võõrsil TalTechi

Postimees Sport
Copy

Võrkpalli Credit24 meistriliiga nädala teises kohtumises võtsid mõõtu TalTech ja neile külla sõinud Tartu meeskonnad. Kaasahaaravas lahingus jäi seekord peale Tartu, kes 3:1 võiduga tabeliliidriks kerkis.

Enne mängu:

Bigbank on 11 mänguga kogunud 26 punkti ja juhib liigatabelit Saaremaa ja Jekabpilsi Luši ees ühe silmaga. TalTech asub tosina punktiga viiendal positsioonil.

Bigbank oli esimeses ringis TalTechist parem skooriga 3:2. Sama paar selgitab ka Aadu Luukase karikavõistluste poolfinaalis teise finalisti. Bigbanki juhendaja Andrei Ojamets ütles, et tabeliseisu ei tohi üle tähtsustada. «See on kõigest hetkeseis, mis võib iga päev muutuda. Minu jaoks on tähtis lõpptulemus. Liidrikoht on selline, et korra naeratad ja siis tuleb edasi minna,» sõnas Ojamets.

Ojamets peab mängu TalTechiga suuresti karika poolfinaalide eelvaatuseks. «See on pigem selline luuremäng mõlemale, kes millise koosseisuga platsile tuleb. Karika poolfinaal on kindlasti väga suure tähtsusega mõlemale meeskonnale,» ütles Ojamets.

«TalTechi meeskond on raske vastane, enam ei saa nende kohta öelda noortemeeskond, sest Andris Õunpuu ja Joonas Popmani lisandumine on kõvasti kogemusi juurde andnud. Eks nende madala laega mängusaali tõttu tuleb oma mängus teatud korrektuure teha, aga kui tahad võita, siis pole vahet, millised need tingimused on,» lisas peatreener.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles