Jõesaar: pean ehk ise rohkem palli küsima

Postimees Sport
Copy

Kalev/Cramo ääremängija Janari Jõesaare sõnul tuleb Minski Tsmokilt saadud viiepunktilse kaotuse põhjuseid otsida vähesest agressiivsusest. Samas tõdes eestlane, et Valgevene klubi on tegelikult parem meeskond, kui tabeliseis näitab.

«Esimene poolaeg jäime liiga passiivseks, saime vist kokku ainult kaks vabaviset. Lisaks peame kõvasti rohkem ründelauda minema,» analüüsis Jõesaar.

25-aastane mängumees jäi ise esimesel poolajal nulli peale. Teisel poolajal eestlase mäng paranes ning mängu lõppedes jäi ääremängija saldosse 10 punkti ja seitse lauapalli. Head selgitust Kalevi ääremängijal kahele eriilmelisele poolajale ei olnud. «Ei oskagi öelda. Proovin lihtsalt oma võimalusi otsida, alguses neid ei tekkinud. Võib-olla jäin pallist liiga kaugele, pean ehk ise ka rohkem küsima.

Jõesaare sõnul kujunes mäng selliseks nagu oodati. «Vastased ei üllatanud. Lihtsalt me ise ei mänginud nii nagu tahtnuks. Teadsime, et tuleb kõva lahing. Minsk on saanud palju nappe kaotusid. Nad ei ole halb meeskond, vaid umbes samasugune võistkond nagu meiegi.

Eelmisel hooajal Kalevi ridades mänginud Branko Mirkovici arvele jäi viis punkti. «Täna pani ainult ühe kolmese. Aga samas andis väga häid sööte ja tõmbas mind mitu korda haneks», hindas eestlane endise klubikaaslase esitust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles