Štelmahers: suure tahtmisega on võimalik palju saavutada

Karl-Joosep Küngas
Copy
Kalev/Cramo - Jenissei.
Kalev/Cramo - Jenissei. Foto: Tairo Lutter

Kalev/Cramo alistas VTB Ühisliigas Krasnojarski Jenissei meeskonna 94:87. Eesti meistri peatreener Robers Štelmahers oli mängijate tegutsemisega väga rahul. 

«Esmalt soovin õnnitleda kõiki mängijaid. Mul on nende töö kohta täna ainult kiidusõnu,» alustas Štelmahers. 

Kalev/Cramo alustas kohtumist üsna rabedalt ning kiiresti jäädi kümnepunktilisse kaotusseisu. Eriti oldi raskustes korvialuse kaitsemänguga, sest vastastel lihtsalt korralik pikkuse eelis. Lätlane võttis selle peale ajamaha ning rahustas mängijaid ja tulemus oli kohe tulemas. 

«Meil ei ole keskmängijatega hetkel seis kerge, kuid suure tahtmisega on võimalik palju saavutada,» ütles lätlane. 

Kalev tuli tänasele kohtumisele raskes olukorras. Viimasest viiest lahingust võideti ainult üks ning eriti mõru oli allajäämine Minski Tsmokile. «Viimased kohtumised on mõjunud nii vaimselt kui ka füüsiliselt väga raskelt. Õnneks näitasime täna, et suudame rahvale ka ilusat korvpalli pakkuda,» lõpetas Kalev/Cramo loots. 

Ka Krasnojarski Jenissei peatreener tunnustas kalevlasi. «Soovin õnnitleda Kalevit, kes mängis täna väga hästi,» alustas Dražen Anzulovic. «Lasime neil mängu tagasi tulla ning edasi oli neid juba väga raske pidurdada. Ise me ei mänginud oma parimat mängu ja see andis Kalevile võimaluse lustida.»

Anzulovic teenis kohe avaveerandi lõpus tehnilise vea ning oli avapoolajal lähedal ka teisele tehnilisele, kuid kohtunikud halastasid talle. «Mul pole kohtunike tegutsemise kohta midagi öelda, kuigi tahaksin, siis seda ma ei tee,» lõpetas Jenissei loots. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles