Eesti alistas kõrgetasemelisel kurlinguturniiril USA ja Kanada esindused

Postimees Sport
Copy
Eesti naiskond Hiinas.
Eesti naiskond Hiinas. Foto: Eesti Curlinguliit

​Eesti naiskond osaleb kõrgetasemelisel kurlinguturniiril Hiinas ning kahe esimese võistluspäeva järel on eestlannadel kirjas kaks võitu ja üks kaotus.

Esimene võistluspäev tõi Eesti kurlingunaiskonnale võidu Ameerika Ühendriikide naiskonna üle tulemusega 7:6, Samal päeval tuli aga vastu võtta kaotus Korea esinduselt tulemusega 10:5. Võistluse teisel päeval alistas Eesti naiskond pingelises kohtumises Kanada esinduse tulemusega 6:5.

Eestit esindavad Hiinas peetaval võistlusel Triin Madisson (kapten), Kaidi Elmik, Gerli Kägi, Britta Sillaots. Naiskonna treener on Maile Mölder.

Hiinas toimuval võistlusel osalevad korraldajate poolt kutsutud võistkonnad ning eestlannade vastasteks on maailma paremik. Võistluse auhinnafond on kokku 30 000 eurot, mis teeb sellest suurima auhinnafondiga turniiri, millel Eesti kurlingunaiskond on kunagi osalenud.

Naiste arvestuses kaheksa võistkonda üle maailma. Eesti vastasteks on Kanada, Hiina, Saksamaa, Korea, Venemaa, Šveitsi ja Ameerika Ühendriikide esindused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles