Tipphetked: Klavan ja Cagliari said Laziolt ülivalusa kaotuse

Copy

Itaalia jalgpalli meistrivõistlustel sai Ragnar Klavani koduklubi Cagliari koduväljakul valusa 1:2 kaotuse Laziolt. Rooma klubi viigivärav sündis 93. minutil, võiduvärav aga 98. minutil.

Mängu avavärava lõi kaheksandal minutil Giovanni Simeone, kes ennetas Lazio kaitsemängijat ja lõi trahvikastist terava palli lati alla.

Kuigi väravavõimalusi jagunes mõlemale poolele, jäi rünnakute lõpetamisel kvaliteedist puudu. Seda kuni mängu kolmanda lisaminutini, mil Lazio surve suutis väravaks realiseerida Luis Alberto.

Kuigi kohtunik määras mängule minimaalselt seitse lisaminutit, lubas ta Laziol veel viimase rünnaku lõpuni mängida. Sellest rünnakust sündis ka 98. minutil Felipe Caicedo tabamuse järel Lazio võiduvärav.

Klavan, kellel kummaski väravas otsest süüd polnud, mängis muidu kindla partii. Küll aga teenis eestlane 32. minutil kollase kaardi.

Itaalia meistrivõistlustel on 16 vooru järel seis järgmine: 1. Juventus 39 punkti, 2. Inter 39, 3. Lazio 36, 4. Roma 32, 5. Cagliari 29, 6. Atalanta 28

Enne mängu: 

Ragnar Klavani koduklubi Cagliari Calcio on alustanud hooaega suurepäraselt, kui 15. vooru järel hoitakse liigatabelis kõrget viiendat kohta. Rooma Lazio on veelgi paremini esimestes kohtumistes esinenud ja hetkel ollakse kolmandal tabelireal ning kõrgemale jäävad ainult suurklubid Milano Inter ja Torino Juventus. 

Cagliari alustas hooaega küll kahe kaotusega Brescia ja Interi vastu, kuid seejärel ollakse 13 mängu püsinud kaotuseta. Nendest kaheksal korral on tuldud võitjana välja. 

Cagliari toetub peamiselt ründaja Joao Pedro väravatele, kes on tegemas karjääri parimat hooaega. Esimese 15 mänguga on Brasiilia mängumees löönud koguni 10 väravat, millega jagab väravaküttide edetabelis Romelu Lukakuga teist kohta. 

Ragnar Klavan on tänavusel hooajal jooksnud väljakule 11 kohtumises ning viimases kuues lahingus on kuulunud eestlane kindlalt Cagliari algkoosseisu. 

Kogu mäng järelvaadatavana:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles