Video ⟩ Kobad ei loe: O'Sullivan loovutas meelega punkti vastasele

Karl-Joosep Küngas
Copy
Ronnie O'Sullivan.
Ronnie O'Sullivan. Foto: Nigel French/PA Wire/PA Images

Maailma edukaim snookerimängija Ronnie O'Sullivan üllatas taaskord spordimaailma. Tavapäraselt ülima täpsusega hiilgav britt loovutas vastasele punkti, sest ei olnud rahul oma tegutsemisega. 

Šoti meistrivõistlustel kohtus O'Sullivan maailma edetabelis 93. kohal paikneva uelslase Dominic Dale'ga. Ootamatult tasavägises kohtumises nähti väga kõrgetasemelist vastaseisu. 

Dale haaras nelja võiduni peetavas kohtumises 2:0 eduseisu ja oli äärmiselt lähedal suurüllatusele. O'Sullivan vähendas vahe minimaalseks ja oli lähedal ka seisu viigistamisele, kuid seejärel tegi midagi väga ootamatut. 

Nimelt eksis britt tavapärasel viimasel löögil, kus tuli lihtsalt must auku toimetada. Tema löögist lendas valge kuul väljakult välja ning vastane teenis automaatse punkti ja Dale haaras kohtumises 3:1 eduseisu. 

«Minu eelviimane löök õnnestus tänu erakordsele õnnele ning austuses Dale vastu, ei soovinud ma sedasi punkti teenida,» selgitas O'Sullivan olukorda. 

Enda peale väga pahane olnud O'Sullivan parandas koheselt oma mängu ning võitis ikkagi kohtumise 4:3 ja edenes 64 parema hulka. Järgmises ringis läheb snuukeri suurkuju vastamisi maailma 104. numbri James Cahilliga. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles