Otsepilt ⟩ Pidulikul galal tunnustatakse Tallinna parimaid sportlasi

Postimees Sport
Copy

Tallinna spordigalal valiti lõppeva aasta parimaid sportlasi ning autasudega lahkusid peolt maadleja Heiki Nabi ning tennisist Anett Kontaveit. Kokkuvõte suurejoonelisest üritusest algab kell 18 ja seda on võimalik jälgida nii Kanal 12 kui Postimehe vahendusel. 

Nabi osales tänavu maadlemise MM-il, kus naases Eestisse pronksmedaliga ning selle tulemusega kindlustas pääsme Tokyo olümpiamängudele. Lisaks MM-pronksile võitis Nabi hõbemedali ka sõjaväelaste maailmamängudelt. 

Kontaveitil jääb seljataha hooaeg, mis kulges kui Ameerika mägedel. Aasta alguses kerkis 23-aastane eestlanna maailma edetabelis 14. kohale, mis on Eesti läbiaegade parim tulemus. Sügisel tabas Kontaveiti viirushaigus, mille tõttu tuli operatsioonil käia ja hooaeg varasemalt lõpetada. 

Parima noorsportlase autasuga pärjati freestyle-suusataja Kelly Sildaru, kes krooniti tänavu esimest korda naiste seas maailmameistriks. Parima võistkonna tunnustuse sai endale korvpalliklubi Kalev/Cramo, kes jõudis esmakordselt klubi ajaloos VTB Ühisliigas play-offi ja võitis Eesti-Läti Ühisliigas pronksmedalid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles