Video: Kelly Sildaru kange konkurent kukkus treeningul valusalt ja jätab MK-etapi vahele

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Kelly Sildaru ja Mathilde Gremaud on poodiumit jaganud korduvalt. 2017. aasta Norra X-mängude Big Airis jäi peale šveitslanna. Poodiumi kolmandal astmel seisab ameeriklanna Maggie Voisin.
Kelly Sildaru ja Mathilde Gremaud on poodiumit jaganud korduvalt. 2017. aasta Norra X-mängude Big Airis jäi peale šveitslanna. Poodiumi kolmandal astmel seisab ameeriklanna Maggie Voisin. Foto: NTB SCANPIX/REUTERS

Freestyle-suusataja Kelly Sildaru kange konkurent Mathilde Gremaud kukkus Pekingi MK-etapi treeningul ning loobus seetõttu edasisest võistlemisest.

Freestyle-suusatamises on sel nädalavahetusel kavas kaks etappi. Rennisõitjad võtavad mõõtu USAs Copperis, Big Air hüpete MK-etapp toimub aga Hiinas Pekingis.

19-aastane šveitslanna Gremaud, kes võitis Pyeongchangi olümpiamängudel pargisõidus hõbemedali, läks treeningul hüppama trikki cork 720, kuid ebaõnnestus ja kukkus.

2017. aastal sarnaselt Sildarule oma põlve vigastanud Gremaud pääses sel korral õnneks põrutuse, verise ninaga ja marraskil lõuaga. Sellegipoolest otsustas ta võistlemisest loobuda.

«Tunnen end juba hästi ja iga päeva aina paremini,» sõnas kolm päeva tagasi kukkunud šveitslanna. «Kuid otsustasin, et ma ei võistle siin. Hooaeg on meil väga pikk, sellepärast mängin välja ohutuskaardi.»

Videot Gremaud' kukkumisest on võimalik vaadata tema Instagrami storyst. 

Mathilde Gremaud
Mathilde Gremaud Foto: Instagram

Tänavu väiksema koormusega võistlev Sildaru ei osale kummalgi sel nädalavahetusel peetaval MK-etapil. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles