Fänluse tipptase: Jose Mourinho 62-aastane pooldaja lööb laineid ekstravagantsete kehakaunistustega

Postimees Sport
Copy
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: Flavio Lo Scalzo/REUTERS

Inglismaal Leicesteri linnas elab 62-aastane Viv Bodycote, kelle kireks pole kudumine või kokkamine, vaid tema südame paneb kiiremini lööma Tottenham Hotspuri peatreener Jose Mourinho. Vanaema on läinud fänlusega lausa nii kaugele, et lasi Portugali juhendaja enda kehale tätoveerida.

Bodycote'i keha kaunistab 38 maalingut, mis kõik on austusavaldusega Mourinhole. Vanaproua nahalt võib leida näiteks pühademuna, mille vahelt piilub välja Tottenhami peatreeneri nägu või pisike poeemike, mis ütleb «Mul on isiklik päikesekiir vihmasel päeval. See on Jose.»

Naine lasi esimesed tätoveeringud teha 2017. aastal ning tänaseks päevaks on tema kehal 2000 euro väärtuses kunstiteoseid. «Raha on seda väärt, sest armastan teda. Olen valmis kulutama isegi rohkem, sest juba praegugi mõtisklen uute ideede üle, mida võiks tätoveerida.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viv SpecialOne (@specialoneviv) on

Kui meedias hakkasid levima esimesed kuuldused, et legendaarne portugallane tuleb tagasi Inglismaale, oli see Bodycote'i jaoks õnnepäev. «Ostsin poest kõik ajakirjad ja lugesin iga viimsegi rea läbi internetist, mis rääkisid Josest. Olin justkui nagu laps kommipoes. Tantsisin tema pildiga üle terve kodu.»

Inglanna jutust tuleb välja, et klubide mõistes on tegemist n-ö plastikfänniga, kelle poolehoid liigub parajasti sellele, kus Mourinho tööl on. «Tõstaksin ta treenerite arvestuses Pep Guardiolaga samale pulgale. Mauricio Pochettino on ilmselt ainuke, kes suudab minu Josega konkureerida.»

«Ta on nii seksikas kui juhib meeskonda platsi kõrval. Kindlasti lõhnab ta ka väga hästi,» jätkas hullunud fännitar. «Kuhu läheb tema, lähen ka mina.»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#freshink #thespecialone #vivbodycote #newtattoo #sunshine?

A post shared by Viv SpecialOne (@specialoneviv) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles