PM Itaalias. Ragnar Klavan: kaotasime samamoodi nagu mõnes eelmises mängus pääsesime

Ville Arike
, reporter
Copy
Ragnar Klavan esitas soliidse partii.
Ragnar Klavan esitas soliidse partii. Foto: Luigi Canu/ZUMAPRESS.com

Ragnar Klavan ja Cagliari pidid Itaalia jalgpalliliigas kodustaadionil ülivalusal moel tunnistama Rooma Lazio 2:1 paremust. Klavan lausus, et nüüd kaotati samamoodi nagu mõnes eelmises kohtumises ise pääseti.

Meenutuseks: eelmises voorus viigistas Cagliari võõrsil tänu 90. minutil löödud väravale Sassuologa, enne seda aga pööras mängus Sampdoriaga viimase kahekümne minutiga 1:3 kaotusseisu 4:3 võiduks. Võiduvärava minutiks pandi kirja taas viimane.

Lõpuvilest möödus üle poole tunni, kui Cagliari mängijad hakkasid tulema meediaväe ette. Klavan lausus, et mõistagi valitses riietusruumis nukker meeleolu: «Niisugune on jalgpalli võlu ja valu. Ühel on väga valus, võitjatel aga väga magus.»

Pühapäeval taas Eesti parimaks jalgpalluriks valitud mängumees nentis, et lõpus jäädi liiga suure surve alla. «Kui ise ei löö, lüüakse sulle. Kui lõpetad lisaminutitel mängimise ja jääd ainult kaitsma, karistatakse ära. Andsime vastastele võimaluse ja vabaduse sinna kasti neid palle anda. Samas – kui me umbes seal 85. minutil suutnuksime 2:0 juhtima minna... Kui võtnuksime kolm punkti, jõudnuksime Lazio kannule, nüüd libisesid nad meist kaugemale,» mõtiskles Klavan.

«Täna õhtul on meil raske, kuid järgmine mäng tuleb kiirelt peale ja peame tegema vigade paranduse,» lisas ta. Laupäeval sõidab Cagliari külla Udinesele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles