Järelvaadatav ⟩ Tallinna Selveri alistas aasta viimases kohtumises Pärnu

Postimees Sport
Copy

Võrkpalli Credit24 meistriliigas alistas Tallinna Selver 3:1 (20:25, 25: 13, 25:20, 25:23) Pärnu Võrkpalliklubi.

Enne mängu:

Tallinna Selver hoiab tabelis 22 punktiga neljandat positsiooni, Pärnu VK asub viiendal kohal ja punkte on suvepealinna klubil 18. Mõlemad on pidanud 13 kohtumist. Liidrikohal on 34 punktiga Bigbank Tartu, järgnevad 30 punktiga Saaremaa VK ja 29 punktiga Jekabpilsi Luši.

Viimati olid Selveri ja Pärnu meeskonnad Credit24 Meistriliigas vastamisi novembri alguses ja tookord teenis 3:2 võidu Pärnu. Selver käis viimati väljakul eelmisel nädalal, kui 2:3 kaotati Bigbank Tartule, Pärnu pidas viimase mängu sel nädalal CEV Challenge Cupil, kui kaotati Kaštela Mladostile.

Selveri itaallasest peatreener Alessandro Piroli kinnitas, et mängijad on hoolimata saabuvatest pühadest jätkuvalt mõtetega treeningurütmis. «Mehed on keskendunud ja mõtetega trennirežiimis, keegi veel pühadele ei mõtle. Teeme selle viimase mängu ära ja siis saavad nad veidi puhata ka, praegu veel tüdimust või suurt väismust ei paista,» sõnas juhendaja.

«Mängupildist rääkides, siis jätkuvalt esineb üles-alla kõikumist liiga palju. Suudame ühe geimi ilusti mängida ja siis järgneb suur ärakukkumine, ka Tartu vastu oli nii. Tegeleme sellega pidevalt ja samm-sammult muutub asi paremaks. Ka teatud tehniliste elementidega ei saa veel rahul olla, ent oleme neist palju rääkinud ning mängijad kuulavad ja püüavad juhtnööre järgida. Anname endast parima, et aasta positiivselt lõpetada,» lisas Piroli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles