Endine Inglismaa tippjalgpallur sooloseksis autoroolis ja ehmatas kaaskodanikke

Postimees Sport
Copy
Endine Premier Leaguei vutistaar Neil Shipperley (paremal punases) sooloseksis autoroolis.
Endine Premier Leaguei vutistaar Neil Shipperley (paremal punases) sooloseksis autoroolis. Foto: SWNS/SWNS/Scanpix

Endine Premier League`i klubi Cristal Palace`i ründaja Neil Shipperley sattus kodumaal pahandustesse, kui ei suutnud sugukihku pidurdada ning asus autoroolis masturbeerima.

Lääne-Londonis jalutuskäigul olnud 16-aastane tütarlaps ja tema ema said šoki, kui silmasid, et nende kõrvale sõitis auto, mille rooli taga istuv mees aktiivselt ennast rahuldada püüdis.

Et asi huvitavam oleks, peatas Shipperley auto, avas akna ja jõllitas pärani silmi naistele otsa. Ehmatanud ema ja tütar kiirendasid tänaval sammu, kuid eksjalgpallur sõitis teokiirusel nende kõrval edasi, ikka ühe käega rooli hoides ning teisega masturbeerides.  

Ema ja tütar tormasid politseisse, kuhu Shipperley neile vabatahtlikult järgnes ning patuteo korravalvuritele üles tunnistas. Ühtlasi vabandas mees naiskodanike ees.

Shipperely suutis vanglat siiski vältida, sest tema krimiregister oli enne onaneerimisjuhtumit puhas.

Kohus määras endisele vutimehele 12 kuud ühiskondlikku kasulikku tööd ja nii 16-aastasele tütarlapsele kui ka emale tuli tal maksta 470 euro suurune hüvitis läbielatu eest.

45-aastane Shipperley mängis karjääri jooksul Inglismaa meistrisarjas 150 mängu ja lõi 27 väravat. Suurema osa karjäärist pallis ta Londoni klubi Cristal Palace`i ridades, kuid mängis ka Chelsea`i, Southamptoni, Nottingham Foresti ja Sheffield United`i eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles