LeBron Jamesi kolmikduubel ei päästnud Los Angeles Lakersit liidrite duelli kaotusest

Karl-Joosep Küngas
Copy
Giannis Antetokounmpo kallistamas LeBron Jamesi
Giannis Antetokounmpo kallistamas LeBron Jamesi Foto: Benny Sieu/USA Today Sports

Tänavusel hooajal kohtusid esmakordselt NBA kaks esimeeskonda Los Angeles Lakers ja Milwaukee Bucks. Giannis Antetokounmpo vedamisel suutis Bucks koduväljakul võtta magusa 111:104 võidu. 

Õhtu oodatuim lahing sai väärilise alguse, kui mõlemad meeskonnad näitasid suurepärast kaitsemängu ja midagi kergelt vastastele ei antud. Kodumeeskond Bucks suutis siiski ladusamat ründemängu näidata ja võitis avaveerandi 23:17. 

Pärast lühikest mängupausi panid kodumeeskonna varumängijad, eesotsas George Hilliga sisse panna järgmise käigu, millele Lakers vastata ei suutnud. Tasapisi suurendati eduseisu ning poolaja lõpuks oli Bucksi eduseis juba suurem kui 20 punkti. 

Teisel poolajal proovis Lakers küll vahet vähendada ja see õnnestuski neil, kuid päriselt löögiulatusse enam ei jõutud. Väikseim vahe oli viimase veerandi lõpuhetkedel 5 punkti. 

Võitjate edukaim korvikütt oli Giannis Antetokounmpo 34 punkti (viis kaugviset) ja 11 lauapalliga, lisaks temale panustas George Hill võitu 21 punkti. Lakersi vedasid taaskord duo Anthony Davis ja LeBron James. Davise arvele kanti täna üleplatsimehena 36 punkti ja 10 lauapalli, James sai kirja hooaja seitsmenda kolmikduubli, kui lisas 26 punktile 12 lauapalli ja 11 resultatiivset söötu. 

Nii kerkis Bucks tänase võiduga NBAs ainuliidriks olles kogunud nelja kaotuse kõrvale 25 võitu, Lakers jätkab 24 võidu ja viie kaotusega. 

Tänased tulemused:

  • San Antonio Spurs - Brooklyn Nets 118:105
  • Atlanta Hawks - Utah Jazz 106:111
  • Milwaukee Bucks - Los Angeles Lakers 111:104
  • Los Angeles Clippers - Houston Rockets 117:122
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles