Oliver Solbergi tulevikuplaanid on lahtised

Postimees Sport
Copy
Oliver (vasakul) ja Petter Solberg mullusel Walesi rallil.
Oliver (vasakul) ja Petter Solberg mullusel Walesi rallil. Foto: Bradley Collyer/PA Wire/PA Images

18-aastane Norra rallisõitja Oliver Solberg stardib hooaja avaetapil Monte Carlos Volkswagen Polo R5 autoga. Kuid tulevikuplaanid on lahtised.

«Monte Carlo rallile minek on põnev,» lausus Solberg WRC-sarja kodulehekülje vahendusel. «Minu eesmärk on sellel rallil kogemusi hankida. Isa on rääkinud, et see on üks raskemaid etappe maailmas – kui ilm on sinu vastu, on see kõige keerulisem ralli,» lisas 2003. aasta maailmameistri Petter Solbergi poeg Oliver.

«Ma ei ole selle autoga eriti palju asfaldil sõitnud, kuid Monte Carlos saan seda teha,» sõnas Solberg, kes osales tänavusel hooajal sama autoga Walesi rallil. Solberg teeb jaanuari alguses kahepäevase testiperioodi Prantsusmaa alpides.

Solbergi tulevikuplaanid on endiselt lahtised. Spekulatsioonide kohaselt istub norralane järgmisel hooajal Škoda Fabia R5 rooli. Škoda tehasemeeskond teatas hiljuti, et ei jätka tipptasemel, kuid laenab soovijatele autosid ja pakub vajalikku tuge.

«Ma ei tea, mis juhtub. Oleme rääkinud erinevate meeskondadega, sealhulgas Škodaga. Loodetavasti saab lähiajal kõik selgeks ja pärast Monte Carlo rallit oleme juba targemad,» kommenteeris Solberg. Ta lisas, et soovib osaleda ka hooaja teisel etapil ehk Rootsi rallil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles