Seattle Seahawks'i mängumees sai dopingureeglite rikkumise eest mängukeelu

Postimees Sport
Copy
Al Woods (esiplaanil)
Al Woods (esiplaanil) Foto: Mitchell Leff/AFP

NFL-i jalgpalliliigas mängiva Seattle Seahawks'i meeskonna kaitsetala Al Woods jäi vahele dopingureeglite rikkumisega ning peab järgnevad neli liigakohtumist veetma pealtvaataja rollis. 

32-aastase jalgpalluri karistus tuleb neli päeva pärast seda, kui tema tiimikaaslane Josh Gordon jäi samuti keelatud ainete tarvitamisega vahele. Varasemalt New England Patriotsi esindanud Gordoni jaoks lõppesid asjad veelgi nutusemalt, sest tema karistus on esialgu tähtajatu.

Woods peab vahele jätma kaks viimast põhihooaja matši ning kaks play-off kohtumist. Ameeriklane saab naasta alles siis, kui Seahawks peaks edenema konverentsi või Super Bowli finaali.

«Ma ei oskagi siinkohal midagi väga kosta, sest tegemist oli tubli poisiga, kes kuulub meie programmi,» sõnas Seattle'i klubi peatreener Pete Carroll. Woods on tänavusel aastal saanud kirja viis kohtumist, kus asendas seadustega pahuksis olevat Jarran Reedi.

Lisaks Seahawks'ile on 150 kilogrammi kaaluv hiiglane kuulunud ka New Orleans Saintsi, Pittsburgh Steelersi, Tampa Bay Buccaneersi, Tennessee Titansi ja Indianapolis Coltsi ridadesse. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles