«Ainult» kümme väravat löönud Cristiano Ronaldo kiitis Itaalia liiga kaitsjaid

Kris Ilves
, reporter
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: ALBERTO LINGRIA/REUTERS

Torino Juventuse jalgpallur Cristiano Ronaldo on käimasoleval liigahooajal löönud kümme väravat, millega jagab neljandat kohta. Eelmisel hooajal sai Ronaldo kirja 21 tabamust ja sai väravalööjate edetabelis neljanda koha.

Kus on Ronaldo väravad? Madridi Realis olid portugallase statistika märksa parem. Milano Interi ründaja andis suure vihje, mis Ronaldoga toimub. Itaalia liiga on karm. Ronaldo olevat Lukakut ses osas hoiatanud.

«Ronaldo ütles mulle, et Itaalias on kõige tugevamad kaitsjad. See on kõige tugevama kaitsega liiga. Ta ütles, et on igal pool väravaid löönud, aga Itaalias on see kõige raskem ja kui Ronaldo arvab, et see on keeruline, siis see peab keeruline olema,» avaldas Lukaku jutuajamise sisu.

Lukaku on sarnaselt Ronaldole mänginud Inglismaa Premier League’is ja oskab esile tuua mingisuguseid erinevusi Itaaliaga liigaga. «Itaalias on raskem kui Inglismaal. Inglismaal on jalgpall intensiivsem, aga Itaalias käib kogu mäng kindla mustri alusel,» rääkis Lukaku Itaalia meediale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles