Kolm rahvusrekordit ujunud Zirk: lõpptulemusega olen väga-väga rahul

Toimetas Kris Ilves
Copy
Kregor Zirk.
Kregor Zirk. Foto: FRANCOIS-XAVIER MARIT/AFP

Las Vegases toimunud Rahvusvahelise Ujumisliigas (ISL) Energy Standard koosseisus triumfeerinud ja kolmel distantsil Eesti rekordit parandanud Kregor Zirgil on selja taga karjääri edukaim lühirajahooaeg.

«See on tõesti olnud väga huvitav sügisene ja talvine periood. Lõpptulemusega olen väga-väga rahul. Hooaeg läks nii nagu treeneriga plaanisime,» lausus Zirk Eesti rahvusringhäälingule. Ta ujus Las Vegases peaaegu igal distantsil isikliku rekordi.

Zirk lisas, et läheb jaanuaris Lõuna-Aafrikasse treeninglaagrisse. Tokyo olümpiamängude normatiivi asub 20-aastane ujuja jahtima 100 meetri liblik-, 200 m liblik-, 200 m vabalt- ja 400 m vabaldistantsil. «Treeningul ei keskendu ma ühelegi alale eraldi. Natuke võib-olla on mõni ala parem, aga seda on väga raske öelda,» kommenteeris Zirk.

Zirk ujus finaaletapi avapäeval Eesti rekordi 100 meetri liblik- ja 200 meetri vabaltujumises. 100 meetri liblikujumises sai Zirk ajaga 50,76 kaheksanda ja 200 meetri vabaltdistantsil ajaga 1.43,77 seitsmenda koha. Teisel päeval parandas Zirk rahvusrekordit 400 meetri vabaltujumises, kui läbis distantsi ajaga 3.42,12 ning kinkis tiimile kuuenda koha punktid.

Loe refereeeritud artiklit ERRi spordiportaalist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles