Jürgen Klopp: pühadeaegne mängugraafik on kriminaalne

Postimees Sport
Copy
Liverpooli jalgpallimeeskonna peatreener Jürgen Klopp.
Liverpooli jalgpallimeeskonna peatreener Jürgen Klopp. Foto: Adam Davy/PA Wire/PA Images

Täna peetakse Inglismaa jalgpallimeistrivõistluste kõrgemas liigas järjekordne mängudevoor. Keskseimas kohtumises on vastamisi tabelitipus paiknevad Liverpool ja Leicester City.

Liverpool asub Premier League’is esimesel positsioonil, võimsa kümnepunktilise edumaaga Leicesteri ees, kusjuures Jürgen Kloppi hoolealustel on mäng vähem peetud. Seega isegi kaotus ei tohiks liidritele erilist muret valmistada. 

Liverpool on käesoleval aastal juba võitnud Euroopa Meistrite liiga, eelmisel nädalal tuldi klubide maailmameistriteks, kui finaalis oldi 1:0 paremad Brasiilia klubist Flamengo.

Vaieldamatult on Kloppi ja Liverpooli käimasoleva hooaja esimeseks prioriteediks Inglismaa meistritiitel. Premier League’is liigutakse uskumatu 109 punkti graafikus, eelmisel hooajal oli saagiks 97 punkti.

Mohamad Salah on taas vormis, seda tõestavad neli löödud väravat viimases kolmes kohtumises. Samas on Leicesteri edurivil varnast võtta Jamie Vardy, kes juhib liiga väravalööjate edetabelit 17 tabamusega. Leicester, keda juhendab endine Liverpooli loots Brendan Rodgers on tänavu kohtunud nii Liverpooli, Manchester City ja Manchester Unitediga ja neile kõigile alla jäänud. Tuleb silmas pidada, et kõik need kohtumised pidas 2016. aasta Inglismaa tšempion võõrsil. 

Klopp ütles, et on täiesti lubamatu, et mõned Premier League’i klubid peavad kolme päeva jookusl pidama kaks kohtumist. «See on kuritegu. See pole absoluutselt ok,» sõnas Liverpooli loots. Liverpool järgmine etteaste on juba pühapäeval kodus Wolverhampton Wabnderersiga. 

Peaks Leicester täna Eesti aja järgi kell 22 algavas matšis Liverpooli alistama, on see Liverpoolile esimene kaotus Inglismaa meistrisarjas pärast 3. jaanuari allajäämist Manchester Cityle.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles