Multitalent Ronaldo plaanib pärast sportlastee lõppu alustada näitlemisega

Postimees Sport
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: ALBERTO LINGRIA/REUTERS

Portugali jalgpallikoondise supertäht Cristiano Ronaldo tunnistas, et soovib pärast aktiivse sportlaskarjääri lõppu siirduda uutele jahimaadele, et proovida midagi uut ja huvitavat. 

34-aastase spordiikooni sõnul tegeleb ta jalgpalliga veel niikaua, kui keha ning tervis seda võimaldavad. «Paar aastat tagasi lõppes mängijate kuldaeg 32-aastaselt, kuid aja möödudes on asjad muutunud ja keskmine iga on tõusnud 40-ni,» rääkis kodumaa rahvusesinduse läbi aegade suurim väravakütt.

«Hetk, mil mu keha lõpetab väljakul korraliku funktsioneerimise, on õige aeg joon alla tõmmata. Olen kõik senise saavutanud raske töö ning pühendumisega, pingutan igapäevaselt, et hoida ennast vaimselt ja füüsiliset vormis,» jätkas Ronaldo.

«Ideaalis võiksin elada veel 50 aastat, see on piisav aeg, et kogeda uusi asju ja väljakutseid, millele lahendusi otsida. Üks asi, mida kindlasti proovida tahan, on näitlemine. Soovitan alati pürgida suurte kõrguste poole, see aitab elus nii mõndagi saavutada.»

Ronaldot, kes on viimased kaks hooaega terroriseerinud puurivahte Itaalias, tuntakse ülimalt pühendunud tööloomana. Ranged ning askeetlikud eluviisid on väravamasinale toonud hulganisti trofeesid, mille säravaima osa moodustavad viis Ballon d'Ori. Mehe enda sõnul on senised elukäigud teinud temast erilise jalgpalluri, kuid selle valguses ei soovi ta näida egoistina.

«Meie elu põhineb tasakaalul. Võid ju kõike süüa, kuid selle kõrvalt pead jätkama aktiivse liikumise ja treenimisega. Tunnen enda keha 100% ning teen selle nimel kõik, et minu füüsis püsiks stabiilselt parimas vormis. Kõik teavad minu erilisi meetodeid ja armastust jalgpalli vastu,» lõpetas portugallane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles