Üliedukas Cristiano Ronaldo võitis järjekordse auhinna

Henry Lääne
Copy
Cristiano Ronaldo on kulda ja karda võitnud nii individuaalselt kui ka meeskondlikult.
Cristiano Ronaldo on kulda ja karda võitnud nii individuaalselt kui ka meeskondlikult. Foto: Fabio Ferrari/Lapresse/ZUMAPRESS.com

Jalgpallistaar Cristiano Ronaldo teenis eile õhtul järjekordse individuaalse auhinna. 34-aastane väravakütt võitis Globe Socceri galal aasta meesjalgpalluri tiitli.

Portugali koondise ja Torino Juventuse äss võitis Globe Socceril aasta meesjalgpalluri tiitli kokku kuuendat korda ja neljandat aastat järjest.

«Pean tänama oma perekonda, agenti, sõpru ja meeskonnakaaslasi nii rahvuskoondises kui ka Juventuses. Muidugi ka neid, kes minu poolt hääletasid. Mul on suur au see imeline auhind vastu võtta,» sõnas Ronaldo.

Kesktormaja jaoks oli lõppev aasta vägagi edukas. Ta võitis Portugaliga Rahvuste liiga ning lõi koondise eest kümne mänguga tervelt 14 väravat. Juventusega triumfeeris Ronaldo Itaalia kõrgliigas.

Dubais teenisid aupaistet ka teised vutitegelased. Näiteks kuulutati Lissaboni Benficas säranud ja suvel 126 miljoni euro eest Madridi Atleticosse siirdunud Joao Felix aasta esiletõusjaks, Jürgen Klopp parimaks treeneriks ja Liverpool parimaks klubiks.

Globe Socceri auhindu annavad välja Euroopa Klubide Ühendus ja Mängijate Agentide Euroopa ühendus. Ronaldo on galaõhtutel olnud individuaalselt selgelt kõige edukam, sest ta on ainus mängija, kes on aasta meesjalgpalluriks kuulutatud rohkem kui ühe korra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles