Järelvaadatav ⟩ Pärnu võttis koduväljakul TalTechi vastu revanši

Postimees Sport
Copy

Täna peeti Võrkpalli Credit24 Meistriliigas uue aasta esimene kohtumine, kus Pärnu Võrkpalliklubi alistas TalTechi ametivennad tulemusega 3:1 (24:26, 25:21, 25:20, 25:23).

Koduväljakul mänginud Pärnu jäi küll esimese geimi napika 24:26 alla, kuid edaspidi ühtegi kõverikku sisse ei lastud ning pealinlastele näidati kindel koht kätte.

Pärnakate resultatiivseimaks meheks kerkis 19 (+10) punktiga Kristaps Platacs. Ygor Duarte ja Tony Tammiksaar abistasid leivaisa vastavalt 16 (+4) ning 12 (+3) silmaga. TalTechi poolelt tõusis üleplatsimeheks 21 punktiga (+9) Mihkel Nuut.

Head protsenti näitasid Pärnu vollemehed vastuvõttudel (61 vs. 47) ja rünnakutel (49 vs. 46). Lisaks löödi kaheksa serviässa, mis oli vastastest kolme võrra parem.

Pärnul on pärast tänast triumfi kirjas seitse võitu ja kaheksa kaotust, mis annavad neile liigatabelis viienda positsiooni. Tallinna meeskond paikneb üheksa klubi seas kaheksandal kohal.

Enne mängu:

Viimati olid samad meeskonnad Credit24 Meistriliigas vastamisi 2. novembril, siis võttis TalTech 3:2 võidu.

Liigatabelis on siiski eespool Pärnu. Suvepealinlased on teeninud 8 võitu ja 6 kaotust, mis annab viienda koha. TalTech on 4 võidu ja 8 kaotusega kaheksandal real. 

Pärnu rünnakuvankrit on sel hooajal vedanud peamiselt kaks meest. Väga head mängu on näidanud nurgaründaja Taavet Leppik, kes on liiga resultatiivsustabelis viiendal kohal. Diagonaalründaja Kristaps Platacs on näidanud kõikuvaid esitusi, kuid viimases mängus Jekapilsi vastu tundus, et lätlane on mängukindluse taas üles leidnud.

TalTechi suurim komeet on kahtlemata Valentin Kordas, kes on sel hooajal Eesti-Läti liiga kõige resultatiivseimaks eestlaseks kerkinud.

Kogu mäng järelvaadatavana:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles