Vastasmeeskonna treenerit idioodiks sõimanud Mourinho pääses leebelt

Postimees Sport
Copy
Jose Mourinhole näidati kollast kaarti.
Jose Mourinhole näidati kollast kaarti. Foto: Ian Walton/REUTERS

Tottenhami Hotspuri peatreener Jose Mourinho jäi kolmapäevase liigamängu ajal silma ebaviisaka käitumisega, solvates vastasmeeskonna treenerit.

Tottenham kohtus Inglismaa kõrgliigas Southamptoniga, Tottenham kaotas kohtumise 0:1. Mourinho teenis kohtumise käigus ka kollase kaardi, kuna sõimas karmilt Southamptoni meeskonna väravavahtide treenerit Andrew Sparkesi.

Tottenhami meeskonna ning ka Mourinho enda õnneks pole Inglismaa jalgpalliliit (FA) olukorda liiga tõsiselt suhtunud ning lisakaristust Mourinhole sellise tegevuse eest esialgsetel andmetel ei järgne.

«Jah, ma nõustun sellega, et ma olin ebaviisakas, aga ma olin ebaviisakas idioodiga. Ma olin seda kollast kaarti ise väärt, ma kasutasin selliseid sõnu, mida pole viisakas välja öelda,» rääkis Mourinho BT Spordile pärast kohtumise lõppu.

Kuigi Mourinho nõustus kollase kaardiga, kinnitas portugallane, et sõimas Sparkesi suunas siiski põhjusega: «Loomulikult oli see tegevus põhjendatud, seal olid omad põhjused, mida ma avaldada ei soovi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles