Ratsa rikkaks: telekanal maksis Johaugile kaheksa päeva eest tohutu summa

Postimees Sport
Copy
Therese Johaug.
Therese Johaug. Foto: JON OLAV NESVOLD/www.imago-images.de

Rootsi telekanal TV4 hakkab uuest nädalast näitama sõud, kus Rootsi ja Norra kaheksa talisportlast murdmaasuusatamises rinda pistavad.

Rootslasi esindavad murdmaasuusatajad Calle Halfvarsson ja Charlotte Kalla ning laskesuusatajad Hanna Öberg ja Sebastian Samuelsson. Neile astuvad vastu laskesuusataja Tiril Eckhoff ja murdmaasportlased Therese Johaug, Emil Iversen ja suusad varna riputanud legend Petter Northug.

Viimase sõnul soovisid saatetegijad kaheksaosalise hooaja linti võtta kolme nädalaga. Johaugile see aga ei sobinud, sest tal oli telesõule võimalik kulutada vaid üks nädal.

Et norralannale vastu tulla, filmiti telesaadet kaheksal järjestikusel päeval varahommikust südaööni. Oli vaid üks osaleja, keda varajane algusaeg ei seganud - Johaug.

«Ta ärkas igal hommikul kell pool kuus, et treenida. Calle ja Sebastian mõtlesid sama teha, aga tegelikult lükkasid nad äratust hommikusöögini edasi,» kostis Northug lõbusalt.

Rootsi väljaanne Expressen teab kirjutada, et Johaug teenis kaheksa päeva eest veidi üle 90 000 euro. Näiteks Halfvarsson sai sellest umbes viiendiku, kuid rootslase sõnul on see igati loogiline - on Johaug ju suur staar!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles