Video Aasta treener: see kõik on võimalik tänu Magnuse tööeetikale ja heale realiseerimisele

Postimees Sport
Copy

Eesti Olümpiakomitee «Spordiaasta Tähed 2019» galal kuulutati aasta treener 2019 auhinna laureaatideks Indrek Tustit ja Marek Vister, kelle juhendamisel treenib odaviskaja Magnus Kirt.

Kirdi saavutuste hulka lõppenud hooajal kuulusid maailmameistrivõistluste hõbemedal, Teemantliiga üldvõit ja Eesti rekord 90,61.

Visteri sõnul on Kristjani nominent olla ja sealjuures valituks osutuda suur au. «See kõik on võimalik tänu Magnuse tööeetikale ja heale realiseerimisele. Tema professionaalne suhtumine sporti võiks olla eeskujuks kõigile neile, kes soovivad olla kõrgemas konkurentsis. See vankumatu sõprus, kogemus, õppetunnid ja emotsioonid on kindlasti pingutamist väärt. Mul on väga hea meel ja olen tänulik selle üle, et Magnuse ümber on tiim, kes annab oma panuse selle nimel, et sportlane saaks realiseerida maksimaalset säravat tulemust,» lausus Vister.

Aasta treener 2019 lisas: «Sügav kummardus kõigile nominentidele, sportlastele, treeneritele ja eriti neile treeneritele, kes on Magnusest voolinud selle atleedi, kes ta täna on. Isa Peeter Kirdi elupõhimõtete järgi oma sporditeed alustades ning tema treenerid Urmas Uhtjärv, Raimond Luts, Toomas Merila ja Risto Mätas on kõik Magnusele olulise jälje jätnud. Meil on Indrekuga vedanud, et oleme saanud jätkata nende hästi tehtud tööd. Aga palju on veel minna, jätkame tööd. Aitäh ja head olümpiaaastat!»

Nominendid Aasta treener 2019 auhinnale olid veel Eesti võrkpallinaiskonna treener Andrei Ojamets, mitmevõistleja Johannes Ermi treener Petros Kyprianou ja freestyle-suusataja Kelly Sildaru treener Tõnis Sildaru.

Aasta meessportlane, naissportlane, võistkond ja treener selgusid rahva, spordiajakirjanike ja spordiorganisatsioonide hääletustulemuste liitmisel. Võrdsete lõplike punktide korral sai kõrgema asetuse spordiajakirjanike hääletusvoorus parema koha saavutanud sportlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles