Video ⟩ NBA tähtmängija eemaldati kohtumisest vähem kui 90 sekundit pärast lahtihüpet

Karl-Joosep Küngas
Copy
Isaiah Thomas kohtunikku tõukamas.
Isaiah Thomas kohtunikku tõukamas. Foto: Nick Wass/AP

Läinud öine lahing Washington Wizardsi ja Portland Trail Blazersi vahel sai üsna ootamatu alguse. Vähem kui kaks minutit peale lahtihüpet eemaldati mängust kodumeeskonna Wizardsi mängujuht Isaiah Thomas. 

Vahejuhtum, mille järel Thomas eemaldati, leidis aset 88 sekundit pärast lahtihüpet, kui pallipärast heideldi Portlandi staari Carmelo Anthonyga. Mehed hoidsin mõlemad pallist kinni ning põrkusid kokku kohtunikuga ja Thomas pani käe vastu kohtunikku, kes sellest tribüünide suunas põrkus. 

Kohe pärast kontakti, otsustas just see sama kohtunik ka Thomasele diskvalifitseeriva vea määrata ja tolle riietusruumi saata. NBA määras 30-aastasele Wizardsi tagamängijale veel 25 000 dollari suuruse rahatrahvi. 

Isaiah Thomase jaoks on viimased hooajad olnud väga keerulised. Pärast suurepärast 2016/17 hooaega pole Thomas enda mängu enam leidnud ning nii on tal viimase nelja hooaja jooksul olnud juba neli erinevat koduklubi. 

Tänavu on ta Wizardsi põhitagamehena visanud 12,8 punkti ja jaganud 4,3 resulatiivset söötu. Karjääri parimal hooajal suutis mees Boston Celticsi särgis visata koguni 28,9 punkti ja anda 5,9 korvisöötu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles