Veerpalu juhtumit asus uurima ka rahvusvaheline suusaliit (7)

Postimees Sport
Copy
TRT03: ANDRUS VEERPALU : OTEPÄÄ, EESTI, 28DEC19 - 
Eesti meistrivõistlused suusatamises.
Pildil: raja kõrval võis näha liikumas Andrus Veerpalu.
ma/Foto MARGUS ANSU TARTU POSTIMEES
TRT03: ANDRUS VEERPALU : OTEPÄÄ, EESTI, 28DEC19 - Eesti meistrivõistlused suusatamises. Pildil: raja kõrval võis näha liikumas Andrus Veerpalu. ma/Foto MARGUS ANSU TARTU POSTIMEES Foto: Margus Ansu

Läinud nädalal toimusid Eesti meistrivõistlused murdmaasuusatamises ja kohapeal vaatas võistlus ka dopingukaristuse all olev Andrus Veerpalu, kes oma laste tegemistele kaasa elas. Küll polnud ta täiesti pealtvaatajana seal, sest tal olid käes suusakepid ning väidetavalt jagas ta ka juhtnööre. Just nõnda jäi mees ka piltidele, mida asub Norra meedia väitel nüüd uurima rahvusvaheline suusaliit (FIS). 

Norra väljaande Nettaviseni kohaselt asus FIS uurima, mis rollis viibis Andrus Veerpalu Eesti meistrivõistlustel. Tal oli kaasas suusakepid, mida tavapäraselt pealtvaatajad suusavõistlustel kaasas ei kanna. 

FISi esindaja Jenny Wiedeke olukorda heaks ei mõista ja sõnas, et FIS hakkas juhtumit uurima. «Püüame väljaselgitada, millises rollis Veerpalu võistlustel osales.»

Hetkel pole ohus mitte ainult Andrus Veerpalu, vaid süüdimõistmise korral võivad karistada saada hoopis tema lapsed. Eestis tegeleb olukorraga antidopingu eetikakomisjon, kuid Norra meedia andmetel on asja kaasatud ka FIS.

Kommentaarid (7)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles