Vene aitas Varese haarava võiduni, Drelli koduklubi mõõn jätkub

Karl-Joosep Küngas
Copy
Siim-Sander Vene siis, kui hooaeg veel käis, ning koduväljakul oli just saadud võidupunkt.
Siim-Sander Vene siis, kui hooaeg veel käis, ning koduväljakul oli just saadud võidupunkt. Foto: Fabio Averna

Siim-Sander Vene ja Varese sõitis Itaalia meistriliigas külla Treviso meeskonnale ning koju naastakse väärtusliku 84:79 võiduga. Mänguajata jäänud Henri Drelli ja Pesaro jätkavad liigas endiselt võiduta. 

Varese alustas kohtumist võimsalt ning tabamusi tuli nii lähivisetest kui ka kaugelt. Esimese veerandi lõpuks särasid tablool 23:17 edunumbrid. Esimese poolaja lõpuks pani Treviso hoopis teise käigu sisse ja pikemale puhkepausile mindi kodumeeskonna 44:37 juhtimisel. 

Varese tegi riietusruumis korrektuurid ning hoopis ladusamalt tulid taas kolmandal neljandikul platsile. Kiire vahespurt ja kaotusseis muutus neljapunktiliseks eduks. 

Otsustav veerand oli äärmiselt pingeline. Mõlemad meeskonnad tegid kaitses koguni 13 viga ehk kohtunikel tuli vea märgiks 26 korda vilet puhuda. Lõpu vabavisete virr-varris jäi peale Varese, kes hooaja kaheksanda võidu noppisid. 

Siim-Sander Vene panustas oma meeskonna heaks 9 punkti, korjas kuus lauapalli ja jagas viis korvisöötu. Meeskonna edukaimana viskas tagamees Jason Clark 30 punkti. 

Taaskord oli kurb päev Pesaro jaoks, sest ka 16. katsel ei saadud liigatabelisse võitu kirja. Sedapuhku tuli koduväljakul 76:82 alla vanduda Trieste meeskonnale. Drell kuulus küll meeskonna nimekirja, kuid palliplatsile teda ei usaldatud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles