Itaalia ajakirjanikud kritiseerisid Klavanit

Henry Lääne
Copy
Ragnar Klavan.
Ragnar Klavan. Foto: Jonathan Moscrop/ZUMAPRESS.com

Ragnar Klavani leivaisa Cagliari kaotas eile Itaalia jalgpalli kõrgliigas 0:4 Torino Juventusele. Kahjuks mängis eestlane allajäämises selget rolli.

Juventus läks juhtima teise poolaja alguses, kui Klavan tegi valesöödu, mis andis Cristiano Ronaldole võimaluse jalg valgeks saada. Lõpuvile kõlades oli portugallane kirja saanud kübaratriki.

Cagliari peatreeneri Rolando Marani hinnangul said saatuslikuks üksikud eksimused kaitses. Sardiinia saare elu kajastav ajaleht L'Unione Sarda ei hoia oma hinnangutes aga tagasi ning nimetab Klavani esitust kohutavaks.

«Mäng oli võrdlemisi võrdne, kuniks Juventus edu sai. Teise poolaja alguses Klavan eksis, mida me ei osanud temasuguselt eksperdilt oodata. Lisaks tegi ta veel palju vigu,» kirjutas väljaande veebiportaal. Kümnepallisüsteemis sai Klavan hindeks 4,5, mis oli Cagliari nõrgim.

Suurest kaotusest hoolimata on Cagliari Itaalia kõrgliigas esinenud üle ootuste hästi. Pärast 18. vooru ollakse 29 punktiga kuuendal kohal ehk praeguse seisuga lunastaksid Marani juhendatavad pääsme Euroopa liigasse. Lähim jälitaja Parma jääb neist maha nelja punktiga, neljas koht ja AS Roma on kuue silma kaugusel.

Klavan on viimasel ajal kuulunud Cagliari algkoosseisu, kuid Maran eelistas hooaja alguses keskkaitsjatena Fabio Pisacanet ja Luca Ceppitellit. Viimane on aga pikemat aega olnud kimpus kannavigastusega, mis ongi avanud ukse eestlasele.

Kolm liigamängu järjest kaotanud Cagliari jätkab Serie A hooaega sel laupäeval, kui võõrustatakse AC Milani, kelle ridades peaks kaasa tegema ka legendaarne Zlatan Ibrahimovic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles