Ennustus: Ogier tuleb maailmameistriks, edestades ülinapilt Tänakut (7)

Postimees Sport
Copy
Kas Ott Tänakul (pildil) ja Martin Järveojal õnnestub maailmameistritiitlit kaitsta? Kui me vaid teaksime vastust...
Kas Ott Tänakul (pildil) ja Martin Järveojal õnnestub maailmameistritiitlit kaitsta? Kui me vaid teaksime vastust... Foto: Pau Barrena

Portaal Rallyinsight.com üritas erinevate graafikutega lahti mõtestada, kui head on autoralli MM-sarja paremad sõitjad Ott Tänak, Sebastien Ogier ja Thierry Neuville viimasel kolmel hooajal olnud. Samuti üritab portaal andmetele tuginedes ennustada, kes kroonitakse tänavu maailmameistriks.

Rallyinsight on arvesse võtnud trio esitused vahemikus 2017-19 ja kombineerinud tulemused masinate, millega nad 2020. aastal sõidavad, resultaatidega.

Graafikust joonistub välja, et hooaja algus peaks kuuluma Ogier'le. Keskpaigas tõuseb vormi Neuville ja aasta teises pooles tõstab pead Tänak. Lõpuks peaks prantslast ja eestlast MM-sarja üldarvestuses lahutama vaid mõni üksik punkt.

«Kui Ogier suudab näiteks Rootsis ja Soomes, kus ta on viimastel aastatel kehv olnud, Toyota tugevusi ära kasutada ning teha suurepärase alguse hooajale, võib teda olla väga raske ületada,» järeldab Rallyinsight.

Vaata graafikuid SIIT.

Kommentaarid (7)
Copy
Tagasi üles