Mured paradiisis? Lakers pakkus vigastada saanud superstaarile megalepingut, millest mängija üllatuslikult loobus

Karl-Joosep Küngas
Copy
Anthony Davis valudes väljakul lebamas.
Anthony Davis valudes väljakul lebamas. Foto: Mark J. Terrill/AP

NBA klubi Los Angeles Lakersi jaoks oli eilne suur võit New York Knicksi üle mõru maiguga, kuna vigastada sai tänavuse hooaja parima kaitsemängija kandidaat Anthony Davis. Enne kohtumist oli mängumehel laual ka Lakersi lepingupikendus, millest korvpallitäht kiiresti loobus. 

Läinud suvel täiendas Los Angeles Lakers meeskonda NBA ühe säravama mängija Anthony Davisega. Hind vahetustehingus polnud sugugi väike, sest Lakers oli sunnitud loobuma koguni kolmest noorest mängumehest. 

Lakersi suurkuju LeBron James sai viimaks enda kõrvale mängija, kellega meistritiitlit püüda, kuid eile sai kõik ootamatu löögi. 

Läänekonverentsi esimeeskond Lakers võõrustas koduväljakul New York Knicksi ja olgugi, et kohtumine suudeti võita lausa 117:87, siis kolmanda veerandi lõppfaasis sai karmis kokkupõrkes vigastada just Anthony Davis. 26-aastane Davis maandus väga halvasti seljale ning ta vajas väljakult lahkumiseks kõrvalist abi. 

Enne kohtumist otsustas Lakers pakkuda Davisele 4-aastast 146 miljonit dollarit väärt lepingut, kuid seni õlitatult kulgenud suhted said tagasilöögi. Nimelt otsustas mängumees tehingust loobuda, et saada suvel vabaagendiks ehk ta võib siirduda endale vabalt valitud meeskonda. 

Davis ootab suvel 5-aastast 202 miljonit dollarit väärt lepingut, mida kindlasti ka Lakers talle pakub. Mängija agent Rich Paul, kes esindab ka LeBron Jamesi, kinnitas, et muretsemiseks siiski põhjust ei ole ning Davis näeb ennast ka tulevikus Lakersi särgis väljakule jooksmas. Lakersi keskmängija näitajad on tänavu 27,7 punkti, 9,5 lauapalli, 3,2 korvisöötu ja 2,6 viskeblokeeringut mängukohta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles