Tänak ootab koostööd Neuville'iga: oleme koos väga-väga tugevad

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Hyundai Motorsport GmbH

Autoralli MM-sarja uuel hooajal kihutavad Hyundais kaks tiitlisoosikut, kuid valitsev tšempion Ott Tänak ei pelga Thierry Neuville´iga ühte tiimi kuulumist. Pigem vastupidi.

«Uus aasta, alustame puhtalt lehelt. Kellelgi pole ainsatki punkti, nii individuaalne kui ka võistkondlik tiitliheitlus algab nullist. Nii lihtne ongi, ma ei näe probleemi,» arutles Tänak wrc.com-ile antud intervjuus.

Uudis, et Tänak ja Neuville hakkavad võistlema ühes tiimis, tekitas rallimaailmas kõvasti poleemikat. Paljud arvavad, et kaks nõnda kõva tegijat ei mahu samasse võistkonda. Eestlane on neid jutte aga algusest peale kummutanud.

«Päeva lõpuks oleme professionaalsed sõitjad, kes peavad tegema oma tööd,» sõnas Tänak. «Tiimi seiskohalt võin kindlalt öelda, et oleme koos Thierryga väga-väga tugevad. Muidugi hakkame omavahel võitlema, aga kui see jääb kiiruskatsele, siis pole probleemi.»

Ta jätkas: «Tavaliselt loksub kõik paika. Tugevad sõitjad moodustavadki tugeva tiimi. Tean, et mina ja Thierry oleme masina arendamise osas väga sihikindlad. Tuleb huvitav aasta.»

Uue hooaja alguseni pole enam palju jäänud: WRC-sarja esimene etapp toimub 23.-26 jaanuarini Monte Carlos. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles