Cagliari peatreener mõõnaperioodist: teeme vigade paranduse ja saame sellest üle

Kris Ilves
, reporter
Copy
Cagliari peatreener Rolando Maran.
Cagliari peatreener Rolando Maran. Foto: Alessandro Tocco/Lapresse/ZUMAPRESS.com

Eesti parima jalgpalluri Ragnar Klavani koduklubi Cagliari sipleb mõõnas: Sardiinia meeskonnal on koduses Itaalia kõrgliigas käsil neljamänguline kaotuseseeria.

Cagliari kaotas laupäeval Zlatan Ibrahimoviciga tugevnenud AC Milanile 0:2. Cagliari peatreener Rolando Maran meenutas aga mängujärgsel pressikonverentsil korduvalt saatuslikku mängu Rooma Lazioga – 16. detsembril mängiti maha 1:0 eduseis ja kaotati dramaatilisel moel 1:2. Siis algas nukker kaotuseseeria.

«Kahtlemata on tagantjärele mõeldes mäng Lazioga märksõnaks. Peame sellest seisust ruttu välja rabelema. Mõõnaperioodid võivad tekkida, aga peame keskenduma nendele asjadele, mis meid edasi aitasid. Teeme vigade paranduse ja saame sellest üle,» lausus Maran klubi kodulehekülje vahendusel.

Kaotuseseeriast hoolimata asub Cagliari liigatabelis kuuendal kohal. Lisaks on Cagliari löönud 33 väravat, mis on liiga paremuselt viies näitaja. Eespool on Atalanta (49 väravat), Lazio (41), Milano Inter (40) ja Torino Juventus (35).

«Lazio vastu oli meil palju võimalusi, et mäng ära otsustada, kuid selle asemel löödi hoopis meile väravaid. Kuid ärgem unustagem, et asume hooaja keskel kuuendal kohal – seda kadestavad paljud meeskonnad,» sõnas juhendaja.

Cagliari liigahooaeg jätkub pühapäeval, 19. jaanuaril, kui minnakse võõrsil vastamisi liigasse püsimajäämise nimel heitleva Bresciaga. Eeloleval teisipäeval kohtutakse aga Itaalia karikasarjas Milanos sealse Interiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles