JÄRELVAADATAV ⟩ Selver sai «vanade sõprade» vastu seekord lühema tööpäeva ning tõusis kolmandaks

Postimees Sport
Copy

Credit24 võrkpalli meistriliigas alistas Tallinna Selver kodusaalis lätlaste Jekabpilsi Luši 3:1 (15:25, 25:22, 25:21, 25:19).

Kohtumine algas võõrustajate jaoks kohutavalt – avageim kaotati koguni 15:25. Õnneks mõjus väike šokk äratuskellana. Kuigi midagi lihtsalt ei tulnud, oli Selveril piisavalt käike, et matš enda kasuks kallutada. Viimase geimi keskpaigas murti vastane lõplikult.

Võitjate resultatiivseim oli üleplatsimehena 23 punkti toonud Matej Šmidl. Läti klubi poolelt tõi Pavels Jemeljanovs 13 silma.

Viienda järjestikuse, kokku 12. võidu saanud Selver tõusis liigatabelis kolmandaks, mööda tänasest konkurendist Jekabpilsist.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Enne mängu

Omavahel mindi viimati vastamisi mullu 23. novembril, kui Selver sai võõrsil Läti praeguse esiklubi Jekabpilsi üle magusa 3:2 võidu. Hooaja esimeses omavahelises lahingus oli Selver kodus – üllatus-üllatus – 3:2 parem. Ehk: Selverile ja Jekabpilsile on viigeimilised lahingud meeltmööda.

Credit24 meistriliiga tabelis asub kõrgemal kohal Jekabpils, kes on 11 võidu ja viie kaotusega kogunud 34 punkti ja hoiab Tartu Bigbanki (40 punkti) ja Saaremaa VK (39) järel kolmandat kohta. Selver on samuti kogunud 34 punkti (11 võitu ja 7 kaotust), kuid pidanud ühe mängu rohkem.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles