Järelvaadatav ⟩ Saaremaa sai magusa revanši, alistades Tartu Bigbanki kuivalt (2)

Postimees Sport
Copy

Eesti võrkpalligigantide heitluses alistas koduväljakul mänginud Saaremaa Võrkpalliklubi 3:0 (25:19, 25:11, 25:12).

Saaremaa rünnakuid vedasid 12 punkti (+8) toonud Daniel Maciel ja võrdselt 11 punktiga panustanud Keith Pupart (+8) ja Javier Jimenez (+8). 5 blokiga säranud Henri Treiali arvele kogunes 9 silma (+8). Saaremaa vastuvõtt oli 39%, rünnakuid realiseeriti 59-protsendiliselt, blokipunkte kogunes 9 ja servipunkte 8 (eksiti 5 pallingul).

Tartu meeskonna edukaim oli täna 9 punktiga (+5) Märt Tammearu, Albert Hurt lisas 7 punkti (-1). Bigbanki vastuvõtu- ja rünnakuprotsent oli 38, blokist saadi punkte 2 ja servil löödi 1 ässa (eksiti 8 servil).

Enne mängu:

Omavahel oldi liigamängus viimati vastamisi 24. novembril, mil 3:1 võidu võttis Saaremaa meeskond. Aasta lõpus kohtuti ka Aadu Luukase karikavõistluste finaalis, kus suutis 0:2 kaotusseisust 3:2 võidu võtta Tartu. See kohtumine jäi viimaseks Saaremaa peatreeneri Urmas Tali jaoks, kelle vahetas aasta alguses välja Ioannis Kalmazidis.

«Tartu on hästi komplekteeritud meeskond, ütleksin, et kõik liinid on tugevad ja eks see teeb nende vastu valmistumise keerulisemaks. Aga meil on kogu info olemas ja otsime hoolega nende nõrku kohti, kahtlemata tuleb raske kohtumine,» sõnas Kalmazidis enne kohtumist.

«Minu meeskonnas muutub üksteise mõistmine aina paremaks, aga selge see, et radikaalseid muutusi selle ajaga ei tee. Muutume järjest enesekindlamaks ja loodan sel nädalal hästi mängida.»

Tartu meeskonna peatreener Andrei Ojamets rääkis kohtumise eel: «Nende viimased mängud Lätis väga palju infot ei anna, sest austraallasest tempomees Beau Graham ei mänginud veel,» sõnas Ojamets. «Meie oleme korralikult trenni teinud, U20 koondise juurest on tagasi ka Märt Tammearu, vigastatud Mihkel Tanila saab ilmselt meeskonda aidata mõne nädala pärast,» lisas juhendaja.

Tabelis on Bigbankil 16 mänguga koos 40 punkti, Saaremaal on teisena kirjas punkt vähem ehk 39 silma. 

Standings provided by Sofascore LiveScore
Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles