McGregor oli karjääri tähtsaima matši eel joomamaratonil

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Conor McGregor.
Conor McGregor. Foto: PA Wire/PA Wire/PA Images

Iiri vabavõitleja Conor McGregor, kes naaseb sel nädalavahetusel MMA-puuri, avaldas, et tal oli karjääri suurima UFC matši eel probleeme alkoholiga.

Endine UFC tšempion McGregor läks 2018. aasta oktoobris vastamisi Habib Nurmagomedoviga ning lahkus puurist kaotajana. Nüüd avaldas McGregor, et jõi kogu matšile eelnenud nädala alkoholi.

«Minu veenides voolas mürk või midagi sellist. Ma ei tea, miks ma nii tegin. Ilmselt tundsin, et mul oli seda vaja,» rääkis iirlane.

«Mul olid hotellis spetsiaalsed inimesed, kellega ma kakelda sain. Korraldasin nendega suure kakluse. Meil olid käes väikesed kindad, aga peakaitsmeid puudusid. See oli sõda ja ma võitsin selle. Lõin ühe kuti nokauti ja hakkasin seda tähistama. Ilmusin välja kolm päeva hiljem,» avaldas McGregor, kes tarbis alkoholi viimati nelja kuu eest.

Ööl vastu pühapäeva läheb McGregor UFC-s vastamisi ameeriklase Donald Cerronega. McGregor on vabavõitluskarjääri jooksul võitnud 21 ning kaotanud 4 matši, Cerrone saldo on 36 võitu ja 13 kaotust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles