VIDEOD ⟩ «300 mängu mehed» Reim ja Kristal pidasid taliduelli ning vahetasid sõbralikke viisakusi

Andres Vaher
, reporter
Copy

Koduse jalgpalli Taliturniiri raames pidasid tulise duelli Eesti teine ja kolmas klubi Tallinna FCI Levadia ja Nõmme Kalju. Levadia võitis 2:0, kuid tulemusest suuremat kõneainet pakkusid muud tegurid.

Üsna suured muutused on kahe hooaja vahel toimunud nii kummagi klubi koosseisus kui treeneripingil. Levadia tüüri haaranud Martin Reim ja Kalju uus juhendaja Marko Kristal pidasid omal ajal kahe peale täpselt 300 koondisemängu (Reim 157 ja Kristal 143) - ses arvestuses hoiavad nad endiselt pingerivi kaht esimest kohta.

«Ilmselt saavad kõik aru, et tegemist oli treeningmängu ja erinevate katsetamistega. Aga ma ei ütle kindlasti, et tulemus ei olnud üldse oluline. Andsime Martinile väikese eelise – las tunnetab, et võib meid võita,» muigas Kristal.

«Tunnen Markot piisavalt kaua ja hästi. Ma ei lähe õnge!» vastas Eesti koondise eelmine juhendaja Reim. «Mina ei vaadanud täna seisu üldse. Mõlemal meeskonnal on käimas tugev treeningperiood – selgelt oli näha, et värskust ja särtsu nappis.»

Videointervjuu Martin Reimiga:

Videointervjuu Marko Kristaliga:

Kohati ka üsna füüsilises heitluses lõid Levadia väravad Gando ja 17-aastane Nikita Dronov. Kuna värske täiendus Manucho on vigastusega pikemalt ja Bogdan Vaštšuk lühemalt audis, kasutas Reim avapoolajal kamerunlast Gandot tipuründajana. «Vaatame ringi ja püüame edurivvi lisajõudu hankida. Midagi on juba ka silmapiiril,» poetas Reim lühidalt, aga kõnekalt.

Sarnase avalduse tegi Kristal: «Paarile positsioonile otsime veel täiendust. Üks on vasakujalgne keskkaitsja, teine selline mees, kes oskaks palju väravaid lüüa.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles