Guardiola rahustas klubi poolehoidjaid ja pani kuulujuttudele punkti

Kris Ilves
, reporter
Copy
Manchester City peatreener Pep Guardiola.
Manchester City peatreener Pep Guardiola. Foto: Tim Goode/EMPICS Sport

Kahel eelmisel hooajal Manchester City Inglismaa jalgpalli Premier League’i tšempioniks tüürinud peatreener Pep Guardiola rahustas klubi poolehoidjaid.

Inglismaa meedia, kuid eelkõige sealsed fännid spekuleerisid teemal, et Guardiola, kelle leping Manchester Cityga lõppeb 2021. aasta suvel, aeg on läbi saamas ja hispaanlane lahkub klubist juba pärast tänavust hooaega.

Guardiola lükkas need kuulujutud ümber. «Kui nad [klubi juhtfiguurid] mind ei vallanda, siis jään. Sajaprotsendiliselt jään,» lubas hinnatud jalgpallitreener, lisades, et otsus ei sündinud seepärast, et klubil on praegu käsil võiduseeria. «Isegi kui läheb halvasti, ei lähe ma kuhugi,» kinnitas Guardiola BBC vahendusel.

Manchester City asub käimasoleval hooajal Premier League’is 47 punktiga teisel kohal, kaotades ühe kohtumise vähem mänginud Liverpoolile koguni 14 punktiga. Valitseval meistril on ülikeeruline Jürgen Kloppi juhendatavat Liverpooli kinni püüda. «Ükski treener ei võida kogu aeg. Mulle meeldib nende mängijatega töötamine. Oleme kaotanud mõned mängud, seega peame mõtlema, mida saaksime paremini teha,» rääkis Guardiola.

48-aastane Guardiola on Manchester City eesotsas triumfeerinud Inglismaa meistriliigas, karikasarjas, liigakarikas ja superkarikas. Kokku on Guardiola teeninud Inglismaal seitse tiitlit, kuid Euroopas pole loodetud edu saavutatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles