Tallinna meistrivõistluste finaalis näeb kolme poksi superlahingut

Copy
Eduard Piirisild (punases) rünnakul
Eduard Piirisild (punases) rünnakul Foto: Eesti Poksiliit

Lasnamäe spordikompleksis toimuvad Tallinna poksi meistrivõistlused saavad täna äärmiselt vaatemängulise lõppakordi, sest kavas on kolm tõelist superlahingut. 

Laupäeval toimus pealinna poksi meistrivõistlustel erinevates vanuseklassides tervelt 33 poolfinaalmatši. Erilist tähelepanu pälvisid täiskasvanute seas olümpialootus Eduard Piirisild (Sofron) ning mitmekordne ja valitsev Eesti meister Semjon Karhanin (Järve-Boxing). 

Karhanin tegi poolfinaalis asjad Juhan Soodla (Pomerantsi PK) vastu selgeks juba avaraundis ning läheb nüüd finaalis vastamisi olümpialootuse Semjon Kamaniniga (Narva PSK). Noorteklasside tõeline valitseja Kamanin on valitud selleks algavaks olümpiatsükliks Eesti koondisse ning lööb kaasa kevadel toimuvatel Tokyo olümpia kvalifikatsioonivõistlustel. Esimene tõeline proovikivi leiabki aset täna, kui vastamisi tuleb astuda täiskasvanute klassis juba aastaid võitmatult püsinud Karhaniniga. 

Keskkaalu Eesti meister Piirisild võttis poolfinaalis kindla kohtunike ühehäälse otsusega võidu Igor-Kristjan Tuisu (Kalev) üle. Täna ootab Piirisilda ees Maksim Ljubimov (Järve-Boxing), kes oli poolfinaalis sama kindlalt üle Ruslan Lebedenkost (ATP). 

Kolmas oodatud lahing on kindlasti Tartu parima poksija Hendrik Konti (TÜ ASK) ning koondlislase Mark Andrejevi (PSK) vastasseis. Mõlemad mehed on varem pidevalt Eesti meistrivõistlustel poodiumile pääsenud ning selgitavad pealinna parima kergkaalus. 

Lisaks on täna võistlustules koondise esinumber Stiven Aas (Järve-Boxing), kes astub poolraskekaalu finaalis vastamisi Marten Jaagoga (Kalev). 

Kokku toimub Lasnamäe spordikompleksis täna 36 poolfinaalmatši. Finaalid algavad kell 13.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles