Solskjær: Liverpool ei kuulu veel tõeliste suurklubide hulka

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Ole Gunnar Solskjær (vasakul) ja Jürgen Klopp.
Ole Gunnar Solskjær (vasakul) ja Jürgen Klopp. Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Mullu kevadel jalgpalli Meistrite liiga võitnud Liverpooli on tänavu koduliigas näidanud hullumeelset hoogu. Pärast 21 mängu on neil ette näidata 20 võitu ja üks viik, kuid Manchester Unitedi peatreeneri Ole Gunnar Solskjæri sõnul on vara veel Punaseid tõeliste suurklubide hulka liigitada. 

Norralase sõnul peavad Klopi mehed säärast minekut näitama vähemalt hooaja lõpuni. Alles siis võib neid võrrelda tõeliselt suurtega. 

«Kui vaatame korra suurt pilti, siis parimad meeskonnad on ikkagi need, kes suudavad võita igal aastal,» viitas ta peamiselt Manchester Unitedi imelisele seeriale Sir Alex Fergusoni käe all. «Keegi ei saa veel Sir Alexile selles vallas vastu, kuid mõistagi tuleb möönda, et siiani on Jürgen Klopp teinud Liverpoolis väga head tööd.»

«Kui vaatame Liverpooli hoogu, siis viimasest 38st liigamängust on nad võitnud 33 ja viigistanud viis. See teeb kokku 104 punkti, mis tähendaks igati korralikku hooaega. Neil läheb praegu hästi ja nad võivad võita koguni kolm karikat, kuid räägime sellest uuesti mais,» sõnas Solksjær, kes astub Unitedi peatreenerina Liverpoolile vastu juba täna õhtul. 

Standings provided by Sofascore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles