Poksikoondislased ei vääratanud, Kamaninile vägev võit!

Copy

Tallinna poksi meistrivõistluste finaalides tegid koondislased seda, mida neilt oodati – võtsid kindlad võidud ning tõestasid, et on õiged mehed, keda saata olümpia kvalifikatsioonivõistlustele.

Õhtu vägevaimaks võitluseks oli oodatult Eesti mitmekordse meistri ning pikalt võitmatuna püsinud Semjon Karhanini ning esimest aastat meeste seas võistleva Semjon Kamanini vastasseis. Poksiperekonna Kamaninite keskmine vend tõestas, et noorteklassides saavutatud edu polnud juhus ning alistas Karhanini kohtunike 4:1 häältega. Tegemist oli kahtlemata õhtu kõrgeima klassiga kohtumisega ning vastasseisuga, mida saame loodetavasti tulevikus veel palju kordi nautida. 

Poolraskekaalus alistas Stiven Aas Marten Jaago kohtunike ühehäälse otsusega, sama tegi ka keskkaalu Eesti meister Eduard Piirisild, kes oli üle Maksim Ljubimovist. 

Tartu parim poksija Hendrik Kont (TÜ ASK) pidi vastu võtma kindla kaotuse Mark Andrejevilt (PSK), olles sunnitud alistuma kolmanda raundi keskpaigas. 

Kuni 19-aastaste vanuseklassis võtsid oma poksikoondise tulevikulootused Matvei Starikov (Sofron) ning Artur Andrejev (PSK). Seejuures alistas Andrejev vastase juba teised raundis. 

Kokku peeti pühapäeval Lasnamäe spordikompleksis tervelt 36 finaalmatši. 

Poksikoondist ootab järgmisena treeninglaager Soomes, kus minnakse vastamisi nii kohaliku kui ka Iiri koondisega. Seejärel on koondislaste järgmine proovikivi enne algavat olümpiatsüklit Eesti meistrivõistlustel, mis toimuvad veebruari lõpus. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles