Heiki Nabi lõpetas koostöö treener Igor Bugaiga ja värbas füsioterapeudi

Toimetas Ville Arike
Copy
Heiki Nabi (vasakul) ja treener Igor Bugai kolm aastat ja kolm päeva tagasi koostöö algust tutvustanud pressikonverentsil.
Heiki Nabi (vasakul) ja treener Igor Bugai kolm aastat ja kolm päeva tagasi koostöö algust tutvustanud pressikonverentsil. Foto: Mihkel Maripuu

Läinud aasta MMil pronksmedali võitnud raskekaalumaadleja Heiki Nabi teatas muutustest taustatiimis, sealhulgas koostöö lõpetamisest teda kolm aastat juhendanud ukrainlasest treeneri Igor Bugaiga.

«Maadleja Heiki Nabi valmistub Tokyo olümpiaks spetsiaalse tiimiga, et tagada suurvõistluste-eelsel ettevalmistusperioodil mitmekülgseim tugi. Varem kahe maadlustreeneri käe all treeninud Nabi jätkab ühe maadlustreeneriga ning liigub edasi maadlustreenerist, jõutreenerist ja füsioterapeudist koosneva meeskonnaga,» seisab pressiteates.

Nabi maadlustreenerina jätkab Ivar Kotkas ja jõutreenerina Levi Earl, tiimiga liitub rootslasest füsioterapeut Peter Lundgren. «Tänan oma endist maadlustreenerit Igor Bugaid hästi sujunud koostöö eest, jõudsime koos mitmete heade tulemusteni,» ütles Nabi.

«Tunnen, et vajan suurvõistluste eel maksimaalseks soorituseks mitmekülgsemat tuge, sellest on tingitud ka struktuurilised muudatused ettevalmistustiimis. Suurem rõhk on taastumisel ja vigastuste ennetamisel füsioterapeut Peter Lundgreni käe all,» lisas ta.

Praegu viibib Nabi treeninglaagris Taanis, veebruari lõpus sõidab ta laagrisse Kuubale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles