Tipphetked ⟩ Ronaldo tegi skoori, aga Juventus kaotas Napolile

Postimees Sport
Copy

Itaalia jalgpalli kõrgliiga 21. vooru kohtumises alistas Napoli koduväljakul 2:1 Torino Juventuse.

Mäng Itaalia jalgpalli suurklubide vahel algas mõlemalt poolelt väga luuravalt. Avapoolaja lõpuks polnud Juventusel tehtud raami mitte ühtegi lööki ning erilisi väravavõimalusi polnud ka väljakuperemeestel. 

Teise poolaja alguses sahises esmalt Napoli võrk. Paulo Dybala lõi posti ning tagasi põrkunud pallil oli esimesena jaol Cristiano Ronaldo. Juventuse fännide kurvastuseks oli portugallane aga suluseisus ja värav jäi lugemata. 

Üheksa minutit hiljem haaras eduseisu hoopiski Napoli, kui poolakas Piotr Zielinski esimesena Lorenzo Insigne kauglöögist tagasi põrkunud pallil jaol oli ja nahkkera väravavõrku saatis.

25 minutit hiljem sai jala valgeks ka Insigne ise, kui ta paremalt äärelt tulnud tsenderduse efektse üle puusa löögiga Juventuse väravavaht Wojciech Szczesny selja taha saatis. 

90. minutil õnnestus Cristano Ronaldol Juventuse kaotusseisu vähendada. Portugallane edestas pika läbisöödu järel Napoli kaitseliini ja saatis palli osavalt Napoli väravasse. Rohkemaks Juventus aga suuteline ei olnud ning Itaalia kõrgliiga liider pidi vastu võtma koduliigas oma hooaja teise kaotuse. Eelmine kaotus pärines Juventusel 22. detsembrist, kui Rooma Laziole 1:3 alla jäädi.

Lüüasaamisest hoolimata jätkab Juventus Itaalia kõrgliiga liidrina. 21 mängust on teenitud 51 punkti, teisel kohal paiknev Milano Inter jääb maha kolme punktiga. Hooaega katastroofiliselt alustanud Napoli on 27 punktiga 12. tabelireal.

Mäng tervikuna järelvaadatav:

Enne mängu: 

Ajalooliselt Itaalia tipptegijate sekka kuuluval Napolil on käsil kohutav hooaeg, praegu hoitakse 24 punktiga alles 13. kohta. Juventus seevastu on endale omaselt tabeli tipus.

Hooaja esimeses omavahelises matšis jäi Juventus võõral väljakul peale 4:3. Kuidas läheb täna?

Standings provided by Sofascore LiveScore

Vaata kohtumist tutvustavat videoklippi:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles