Eesti jalgpallur hakkab Mesut Özili sööte realiseerima?

Kris Ilves
, reporter
Copy
Mesut Özil (vasakul) ja Londoni Arsenali peatreener Mikel Arteta.
Mesut Özil (vasakul) ja Londoni Arsenali peatreener Mikel Arteta. Foto: EDDIE KEOGH/REUTERS

Mullu Eesti jalgpalli Premium liigas säranud ja seejärel MLSi siirdunud Erik Sorga koduklubi D.C. Unitedi esindajad käisid hiljuti Londonis, kus kohtusid Mesut Özili agentidega.

Washington Posti ajakirjaniku Steven Goffi andmetel arutati Özili potentsiaalset üleminekut läinud teisipäeval, kui Arsenal kohtus Inglismaa Premier League’i raames linnarivaal Chelseaga.

Goff märkis, et kui Özil kolib USA pealinna, siis toimub üleminek 2021. aasta talvel, sest ründav poolkaitsja on Arsenaliga seotud poolteist aastat. Eesti koondise esiründaja Sorga sõlmis D.C. Unitediga kolmeaastase lepingu.

31-aastasel Özilil on Londoni suurklubis käsil seitsmes hooaeg. Enne on Özil kuulunud Saksamaa klubide Gelsenkircheni Schalke (2006-2008) ja Bremeni Werderi (2008-2010) ning Hispaania hiiu Madridi Reali hingekirja (2010-2013). 

Arsenalis kaotas kogenud poolkaitsja peatreener Unai Emery usalduse ja langes pingile, kuid nüüd, pärast uue juhendaja Mikel Arteta tulekut, on Özil jälle algkoosseisu mängija. Tänavusel hooajal on Özili arvel 11 liigamängu.

Põhja-Ameerika jalgpalliliiga MLSi uus hooaeg algab 29. veebruaril, kui D.C. United mängib koduväljakul Colorado Rapidsiga. Mullu sai D.C. United idakonverentsis viienda koha, kuid kaotas play-off’i esimeses ringis hilisemale finalistile Torontole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles