PM KAUNASES. GALERII ⟩ Hooaja võimsaima partii esitanud Žalgiris lõi Berliini klubi kiirelt nokauti

Copy

Kaunase Žalgirise korvpallimeeskonna tänane Euroliiga mäng Berliini Albaga müüdi juba paar nädalat tagasi välja ning meeskond vastas fännide usaldusele täie raha eest, võites koguni 104:80.

Mängu esimese korvi viskas küll Alba leedulasest leegionär Rokas Giedraitis, kuid peagi algas väljakul täielikult teistpidine liiklus. Žalgiris juhtis esimeseks väikeseks vaheajaks 23:9, suurendas peagi edu 30:10, 36:14, 43:19-ni ja võitis poolaja 54:27.

Suur vaheaeg ei muutnud midagi, võõrustajad viskasid kiirelt teise poolaja esimesed üheksa punkti ja juhtisid juba 36 silmaga... Alles siis muututi veidi lohakamaks, Alba viskas kaheksa punkti järjest, treener Šarunas Jasikevicius võttis aja maha ja sai mõõnal sabast kinni. Kolmanda perioodi lõpuks taastati 30+ ülekaal ning lõpuveerand kulus tulemuse vormistamiseks.

Ühtlaselt tegutsenud võitjate resulatiivsemad olid KC Rivers 17 ja Edgaras Ulanovas 14 punktiga. Ägeda partii esitas 11 punkti ja 4 korvisöötu kogunud nooruke Rokas Jokubaitis. Albale tõi Landry Nnoko 15 punkti.

Tänu tänasele tulemusele on tabeli lõpus nüüd «nelikvõim»: viimast kohta jagavad nii Žalgiris, Alba, Peterburi Zenit kui ka Müncheni Bayern 7 võidu ja 14 kaotusega. Seejuures jääb see nelik 13 vooru enne põhiturniiri lõppu viimasest play-off-kohast kõigest kolme võidu kaugusele! Niivõrd tihe on turniiritabel - 7.-8. kohta jagavad Milano Armani ja Valencia 10 võiduga, vahepeale jäävad veel Istanbuli Fenerbahce, Belgradi Crvena Zvezda ja Himki 9 ning Villeurbanne'i Asvel, Pireuse Olympiakos ja Vitoria Baskonia 8 võiduga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles