Kontaveidil paarismänguks enam rammu ei jätkunud

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Anett Kontaveit.
Anett Kontaveit. Foto: DAVID GRAY/AFP

Austraalia lahtiste tennisemeistrivõistluste kolmandas ringis maailma seitsmenda reketi Belinda Bencici alistanud Anett Kontaveit mõni tund hiljem toimunud paarismängus enam sama head minekut ei näidanud.

Eestlanna jäi koos partneri Mandy Minellaga tund ja 14 minutit kestnud kohtumises 4:6, 4:6 alla Veronika Kudermetovale ja Alison Riskele. 

Avasetis olid sealjuures Kontaveit–Minella need, kes esimesena murdsid ja 4:2 ette pääsesid, kuid pärast seda ei suutnud nad kahel puhul oma servi hoida.

Teises setis olid Kontaveit–Minellal kahel puhul lähedal vastaste pallingu murdmisele, kuid paraku see neil ei õnnestunud. Kudermetova–Riske aga kaks korda küsida ei lasknud: nemad murdsid kohe esimesel võimalusel ja pääsesid 3:2 ette. Järgmises geimis õnnestus «meie» duol küll vastu murda, kuid seitsmendas geimis murdsid taas vastased ja purjetasid 6:4 seti- ja 2:0 mänguvõiduni. 

Kontaveidi Austraalia lahtised jätkuvad suure tõenäosusega ööl vastu esmaspäeva, mil ta astub kaheksandikfinaalis vastu 18-aastasele Poola imelapsele Iga Swiatekile (WTA 56.), kes oli kolmandas ringis 7:5, 6:3 Donna Vekicist (WTA 20.). Tolle mängu täpne algusaeg on veel selgumisel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles