Mäkinen suure päeva ootuses: seda saab olema väga huvitav jälgida

Postimees Sport
Copy
Tommi Mäkinen.
Tommi Mäkinen. Foto: @World/Toyota

Toyota rallimeeskonna pealik Tommi Mäkinen on rahul, sest seni on Monte Carlo rallil sujunud kõik plaanipäraselt. Kulminatsioon on aga alles ees ja soomlane ootab seda põnevusega.

Toyota liigub kaksikvõidu suunas, kui waleslane Elfyn Evans edestab prantslasest meeskonnakaaslast Sebastien Ogier’d 4,9 sekundiga. Toyota suurim hirm on kolmandal kohal olev belglane Thierry Neuville Hyundaiga, kes kaotab Evansile 6,4 sekundiga.

«Kaks meie uut sõitjat on esimesel ja teisel kohal – see on väga põnev heitlus esikoha nimel,» lausus Mäkinen meeskonna pressiteate vahendusel. «Elfyni esinemine laupäeva teisel katsel oli eriti uskumatu. Tingimused polnud kerged, kuid tal oli tohutu enesekindlus. Mõlemad poisid sõitsid pärastlõunal slikkidega kindla peale.»

Toyota ainus soomlasest sõitja Kalle Rovanperä hoiab Monte Carlos kuuendat kohta. «Kallel läheb väga hästi. Ta saab võimalikult palju kogemusi,» kommenteeris Mäkinen. «Homme on suur päev. Olen kindel, et seda saab olema väga huvitav jälgida.»

Pühapäeval on Monte Carlo rallil kavas neli kiiruskatset. Postimehe ja Kanal 2 otsepilti näeb 14. ja 16. kiiruskatselt. Loe Postimehe otseblogi ja kuula Postimehe ralliraadiot siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles